English | Deutsch | Italiano

You Are Here: Home » Emulatoare, Linux » Unebootin pentru Windows

Aceasta aplicatie va ajuta sa puneti pe stick o imagine (iso, nrg, md5, etc) a multora dintre seriile de dstributii Linux.

Puteti opta pentru descarcarea din lista programului o distributie pe care ati dori-o sau puteti sa selectati o imagine deja descarcata a unei distributii.

Puteti de asemenea sa puneti ditrbutii GNOME, UBUNTU care au suportul live cd al sistemului de operare, asta inseamna ca-l pueti testa fara sa-l instalati pe computer.

Publicitate

Informatii

Linkuri sponsorizateSistem de operare: Windows

Licenta: Free

Versiunea curenta: 5.8.1

Marime fisier: 4.91 MB

Numar de descarcari: 99
Descarca aplicatia

Linkul de descarcare se afla in stanga acestui text!
Nu pot descarca


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Unebootin pentru Windows, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Daca Unebootin pentru Windows ti-a fost de ajutor, ne poti multumi prin aceste butoane:
Vezi Termeni si conditii de utilizare
descarca acum Unebootin pentru Windows, download Unebootin pentru Windows, download Unebootin pentru Windows gratis, downloadare Unebootin pentru Windows gratis, descarcare Unebootin pentru Windows, de unde descarc Unebootin pentru Windows, cum descarc Unebootin pentru Windows, unde gasesc Unebootin pentru Windows, cum descarc Unebootin pentru Windows, cum downloadez Unebootin pentru Windows, vreau sa descarc Unebootin pentru Windows, Unebootin pentru Windows pentru windows,

Lasa parerea ta

© 2012 Software Portal · Aboneaza-te:PostariComentarii | Motoare de cautare populare: Google - MSN - Yahoo Versiunea pentru mobil