English | Deutsch | Italiano

You Are Here: Home » Fără categorie » Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit!

Noul virus se numeste Yontoo, va puteti devirusa singuri de el, deoarece antivirul inca nu i-l detecteaza.

Pentru a-l sterge, intrati in /Start/Control Panel/Add-remove programs/Yontoo  -  si selectezi optiunea “complete remove”

Dece este un addware? Este simplu, in primul rand incnalca drepturile de libertate, v-a cerut vreodata cineva sa instalati acest program in pc-ul dvs??

Daca v-a fost instalat in pc, a-ti fost anuntat macar ca este acolo??? (sigur nici asta nu)

Acest addware va strica de asemenea experienta navigarii pe site-uri transformand reclame simple in reclame de tip gadget, fortand computerele dvs deoarece aceste gadgeturi necesita resurse sulimentare!

Ii afecteaza pe webmasteri deoarece apar indirect pe siteuri fara a anunta acest lucru, fara sa vorbim de faptul ca pentru aceasta ar fi trebuit sa plateasca anumite sume de bani si sa puna capac, in locul reclamelor platite, sa apara reclamele lor!!!

Da, reclamele lor! Daca ai si tu un site si ai castigat ceva cu el… ei bine, afla ca proiectul Yontoo i-si mareste hambarele pe umerii tai, desigur, tu vei pierde clickuri pe reclame.

Baga reclame fortate in limba engleza, deci foarte nerelevant si stresant

Lista ar putea continua, dar cred ca ajunge atat deocamdata. Scapati de www.bannergadgets.com

Iata si un material video

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Daca Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit! ti-a fost de ajutor, ne poti multumi prin aceste butoane:
Vezi Termeni si conditii de utilizare
descarca acum Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit!, download Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit!, download Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit! gratis, downloadare Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit! gratis, descarcare Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit!, de unde descarc Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit!, cum descarc Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit!, unde gasesc Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit!, cum descarc Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit!, cum downloadez Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit!, vreau sa descarc Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit!, Un nou atac de virus adware foarte periculos ne-a lovit! pentru windows,

Lasa parerea ta

© 2012 Software Portal · Aboneaza-te:PostariComentarii | Motoare de cautare populare: Google - MSN - Yahoo Versiunea pentru mobil