English | Deutsch | Italiano

You Are Here: Home » Mesagerie Instant » Skype pentru NOKIA

Acum chiar daca te afli in miscare si ai un NOKIA cu tine, poti folosi serviciul VOIP oferit de Skype, da ai inteles bine, Skype a lansat aplicatia care i-ti ofera posibilitatea sa vorbesti prin intermediul internetului fara a face cost suplimentar consumand centi sau miunte, asta desigur este valabil intre utilizatori skype, putand sa suni atat prietenii care au un cont skype pe calculatoare, iPhonuri, androide sau chiar de pe alte dispozitive nokia care au instalat aceasta aplicatie, frumos nui asa?

Skype acum te tine mai legat de familie, prieteni sau de afacerile dumnevoastra. Trimite mesaje si suna nelimitat oriunde te-ai afla in lumea asta, comunicarea este absolut gratuita. Skype pentru NOKIA este aici pentru descarcare, usor de descarcat, usor de instalat, usor de folosit!

Incearca-l acum, este gratuit si este o versiune foarte stabila a aplicatiei Symbian. IMPORTANT:Aceasta aplicatie este perfect compatibila cu orice telefon care are softul Symbian s60 sau mai nou!
Succes la descarcat si la vorbit. Sunteti bine veniti oricand sa lasati parerile dumneavoastra impartasindu-ne astfel experientele dvs. Cu stima echipa 32biti.com.

Publicitate

Informatii

Linkuri sponsorizateSistem de operare: Symbian s60 sau mai nou

Licenta: Free

Versiunea curenta: 2.0.0.5

Marime fisier: 4.07 MB

Numar de descarcari: 158
Descarca aplicatia

Linkul de descarcare se afla in stanga acestui text!
Nu pot descarca


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Skype pentru NOKIA, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
Daca Skype pentru NOKIA ti-a fost de ajutor, ne poti multumi prin aceste butoane:
Vezi Termeni si conditii de utilizare
descarca acum Skype pentru NOKIA, download Skype pentru NOKIA, download Skype pentru NOKIA gratis, downloadare Skype pentru NOKIA gratis, descarcare Skype pentru NOKIA, de unde descarc Skype pentru NOKIA, cum descarc Skype pentru NOKIA, unde gasesc Skype pentru NOKIA, cum descarc Skype pentru NOKIA, cum downloadez Skype pentru NOKIA, vreau sa descarc Skype pentru NOKIA, Skype pentru NOKIA pentru windows,

Lasa parerea ta

© 2012 Software Portal · Aboneaza-te:PostariComentarii | Motoare de cautare populare: Google - MSN - Yahoo Versiunea pentru mobil