English | Deutsch | Italiano

You Are Here: Home » Generale » Prelungeste-ti viata bateriei laptopului

Salut dragi cititori ai 32biti.com, astazi vreau sa va fac cunostinta cu o aplicatie pe care ar trebui sa o avem cu totii, referindu-ma la cei care folosim laptopuri.
Pentru ca va aflati aici, stiu ca doriti sa prelungiti viata bateriei notebookului dumneavoastra, si poate nu doar eu sau dumneata, ne-am intrebat de multe ori daca sa lasam bateria mereu in laptop sau nu.
Raspunsul este da si nu... depinde la ce vrem sa folosim laptopul. Iata totusi un raspuns corect, de fapt 2 raspunsuri corecte conditionate. 1 Daca utilizam resursele laptopului intens sau maxim (jocuri grele, aplicatii de editare video, editare foto de mari rezolutii, etc) atunci laptopul se va incalzi datorita procesorului si a chipului grafic, in acest caz nu este indicat sa tineti bateria in laptop!
Daca laptopul dvs este utilizat optim, (mess, winamp, bsplayer, navigare pe internet, etc) atunci este recomandat ca bateria sa fie in laptop tot timpul.

Deci de aici am dedus ca consumul de resurse cere multa energie si va consuma atat din baterie cat si din incarcator, iar bateria cand scade sub 98-99%, aceasta va fi iar reincarcata automat ceea ce va duce la slabirea Ionilor, in consecinta o sa va tina incarcata din ce in ce mai putin.
In mod normal, o baterie trebuie incarcata pana la capacitatea maxima de 100% apoi lasata sa se descarce macar pana la 30-40% si abia apoi reincarcata, insa este de notat faptul ca bateria are un anumit numar de incarcari/descarcari care va decide dramatic viata bateriei dispozitivului dvs.

Iata dar aceasta aplicatie va va ajuta sa va personalizati incarcarea/descarcarea bateriei in diferite moduri si situatii, cum ar fi, setati ca la 3 zile sa se descarce pana la 30% apoi sa se reincarce complet, etc.

Publicitate

Informatii

Linkuri sponsorizateSistem de operare: Windows

Licenta: Gratuit

Versiunea curenta: 0.9.11.0

Marime fisier: 1.46 MB

Numar de descarcari: 59
Descarca aplicatia

Linkul de descarcare se afla in stanga acestui text!
Nu pot descarca


Deci prieteni, pe scurt tot ce am scris… cu cat o baterie este descarcata/incarcata de mai multe ori, viata acesteia se scurteaza!!!

Daca bateria dvs tine deja sub o ora va trebui sa cumparati o baterie noua si ieftina de aici, altfel suprasolicitati adaptorul AC si riscati sa stricati laptopul datorita fluxuatiilor electrice.

Lasati bateria in parametri normali de lucru, iar cand lucrati intens cu laptopul, scoate-ti-o.

Nu ve-ti fi nevoit sa opriti laptopul pentru a scoate bateria, comutandu-se automat pe sursa AC (priza).

Iata un videotutorial in engleza cum puteti sa mariti durata de viata a bateriei dvs:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Daca Prelungeste-ti viata bateriei laptopului ti-a fost de ajutor, ne poti multumi prin aceste butoane:
Vezi Termeni si conditii de utilizare
descarca acum Prelungeste-ti viata bateriei laptopului, download Prelungeste-ti viata bateriei laptopului, download Prelungeste-ti viata bateriei laptopului gratis, downloadare Prelungeste-ti viata bateriei laptopului gratis, descarcare Prelungeste-ti viata bateriei laptopului, de unde descarc Prelungeste-ti viata bateriei laptopului, cum descarc Prelungeste-ti viata bateriei laptopului, unde gasesc Prelungeste-ti viata bateriei laptopului, cum descarc Prelungeste-ti viata bateriei laptopului, cum downloadez Prelungeste-ti viata bateriei laptopului, vreau sa descarc Prelungeste-ti viata bateriei laptopului, Prelungeste-ti viata bateriei laptopului pentru windows,

Lasa parerea ta

© 2012 Software Portal · Aboneaza-te:PostariComentarii | Motoare de cautare populare: Google - MSN - Yahoo Versiunea pentru mobil