English | Deutsch | Italiano

You Are Here: Home » Browsere » Mozilla Firefox 11

Noul Firefox 11 versiunea stabila compatibila cu suplimentele firefox ofera multe plusuri cum ar fi:

Super viteză
Cu un timp de pornire foarte rapid, randare grafică rapidă și viteză îmbunătățită de încărcare a paginii, Firefox este plin de îmbunătățiri majore ale performanței așa cum veți observa imediat. Prin integrarea Compartimentelor și o mai eficientă gestionare a obiectelor JavaScript ce suportă ECMAScript5 și prin construirea noului motor JavaScript JägerMonkey, am lucrat din greu în interior pentru a face cel mai puternic Firefox din toate timpurile. Accelerare hardware.

Experimentați accelerarea grafică super-rapidă pentru video și conținutul Web cu un nou sistem de grafică bazat pe straturi care profită de avantajele Direct2D și Direct3D pe Windows.

Firefox vă protejează de viruși, viermi, troieni și programe spion. Dacă ați accesat din întâmplare un sait infectat, veți fi avertizat să nu intrați pe acel sait și vi se va spune că nu este unul sigur.
Desigur mai sunt multe alte beneficii, incercati, merita. Mult succes, echipa 32biti.com va doreste spor la navigat!

Publicitate

Informatii

Linkuri sponsorizateSistem de operare: Windows

Licenta: FreeToUse

Versiunea curenta: 11.0.100

Marime fisier: 15.71 MB

Numar de descarcari: 200
Descarca aplicatia

Linkul de descarcare se afla in stanga acestui text!
Nu pot descarca


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Mozilla Firefox 11, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Daca Mozilla Firefox 11 ti-a fost de ajutor, ne poti multumi prin aceste butoane:
Vezi Termeni si conditii de utilizare
descarca acum Mozilla Firefox 11, download Mozilla Firefox 11, download Mozilla Firefox 11 gratis, downloadare Mozilla Firefox 11 gratis, descarcare Mozilla Firefox 11, de unde descarc Mozilla Firefox 11, cum descarc Mozilla Firefox 11, unde gasesc Mozilla Firefox 11, cum descarc Mozilla Firefox 11, cum downloadez Mozilla Firefox 11, vreau sa descarc Mozilla Firefox 11, Mozilla Firefox 11 pentru windows,

Lasa parerea ta

© 2012 Software Portal · Aboneaza-te:PostariComentarii | Motoare de cautare populare: Google - MSN - Yahoo Versiunea pentru mobil