English | Deutsch | Italiano

You Are Here: Home » Jocuri » Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3

Crysis3pcSalutare internautilor, vin iarasi cu un mic tutorial prin care sper sa nu va plictisesc si sa va ajut sa mai rezolvati cateva din eventualele necazuri de pe pc-ul dumneavoastra.

 

Asadar astazi o sa va aduc la indemana 4 programe de care aveti neaparata nevoie pentru a juca binecunoscutul joc pentru PC – Crysis 3.

 

Pentru necunoscatori, Crysis 3 este partea a 3a din seria Crysis, serie de succes in randul Gamer-ilor din intreaga lume, Crysis 3 fiind considerat la ora actuala cel mai reusit joc din punct de vedere grafic, fiind bazat pe grafica de ultima generatie  DirectX 11 ceea ce i-a determinat pe multi utilizatori sa i-si schimbe placile video/laptopurile pentru a putea juca acest joc deoarece nu este compatibil cu DirectX mai vechi de versiunea 11.0, desi hackeri au reusit sa pacaleasca dll-urile care pun aceasta bariera.

 

Este de subliniat faptul ca eu nu va voi oferi linkuri sa-l descarcati sau sa va invat cum sa piratati acest joc, pe langa ca este ilegal, mi-as bate joc de munca creeatorilor care au investit in acest joc, daca vreti sa i-l comandati o puteti face la un magazin specializat in comercializarea jocului.

 

Daca jocul nu ruleaza dupa instalare, este nevoie de unul, doua sau toate 4 utilitare care i-l definesc ca windows engine:

 

* Net Framework 4

* DirectX 9.0 v.2013

* Epic Redist Package 2013

* Visual C++ v 2013

 

 

Dupa ce a-ti instalat aceste utilitare, nu ar trebui sa aveti nici o problema din punct de vedere al aplicatiilor necesare jucarii Crysis 3.

Daca si acum aveti vreo eroare, aceasta este cauzata de sistemul dvs de operare sau pentru ca nu aveti o placa video adecvata (sa suporte DirectX 11) sau chiar pentru ca folositi o editie de joc piratata!

 

 

IMPORTANT! Acest articol nu este dedicat userilor care au editia de joc piratata, deci nu am oferit si nu voi oferi suport pentru continut care are de-aface cu pirateria!

Logo-ul si numele jocului sunt Trade Mark-uri(TM) rezervate de catre producatorii acestora!

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.4/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)
Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3 , 8.4 out of 10 based on 8 ratings
Daca Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3 ti-a fost de ajutor, ne poti multumi prin aceste butoane:
Vezi Termeni si conditii de utilizare
descarca acum Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3, download Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3, download Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3 gratis, downloadare Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3 gratis, descarcare Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3, de unde descarc Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3, cum descarc Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3, unde gasesc Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3, cum descarc Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3, cum downloadez Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3, vreau sa descarc Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3, Inlaturati orice eroare a jocului Crysis 3 pentru windows,

Lasa parerea ta

© 2013 Software Portal · Aboneaza-te:PostariComentarii | Motoare de cautare populare: Google - MSN - Yahoo Versiunea pentru mobil