English | Deutsch | Italiano

You Are Here: Home » PC » De ce se blocheaza un laptop

Buna dragi prieteni, astzai vreau sa vorbim despre laptopuri (se intampla si desktopurilor) care se sacadeaza si chiar se blocheaza, ajungand pana la restartarea acestuia brusc, in unele cazuri aparand un ecran albastr cu scris alb, cu errori gen error 0xc004f074 sau alte coduri de erroare.
Ei bine dragii mei, aceste erori pot avea mai multe metode de rezolvare, insa eu va sfatuiesc sa verificati mai intai de toate hard discul (hdd), cum faceti aceasta? Simplu, daca problema este hdd-ul, beculetul/indicatorul hdd-ului nu licareste scurt, ci merge in continuu, oprindu-se doar rareori, dar cea mai buna metoda este de a asculta cu urechea pe laptop daca se aude un ‘carait’ ciudat lung si persistent care se repeta.
Ei bine, daca este asa, problema dvs este ca a-ti lovit/scapat laptopul in timp ce functiona, atunci el este foarte dispus defectionarii.
Alta problema v-ar putea face un nou driver instalat sau vreun program nou, in acest caz ar trebui sa restartati pc-ul, sa intrati pe safe-mode apasand insistent pe F8 pana va apare un mic meniu:

‘Aici selectati Safe Mode’ apoi computerul dvs ar trebui sa intre in Modul de Siguranta:

Apoi din ‘control panel’ vom merge la instalare/dezinstalare de programe, si de acolo vom dezinstala programele sau driverele instalate recent. Daca si in modul de siguranta (Safe Mode) se sacadeaza sau chiar se restarteaza ori opreste, problema este una mai delicata, o problema de hardware (HardDiscul sau procesor)

Daca nici una din aceste 2 metode nu va ajuta, problema ar putea fi procesorul laptopului/pc-ului dvs.
Puteti verifica daca este procesorul de vina, daca laptopul se infoaca foarte tare, atunci problema va este cu siguranta procesorul care nu este racit suficient. Daca laptopul dvs are procesor AMD orice model, problema dvs ar putea fi rezolvata achizitionandu-va un COOLER LAPTOP

Asa deci, in 80% din cazuri problema este un HDD nou, de aceea v-as sfatui sa cumparati chiar acum unul:

eMAG vezi pretul>>> – Western Digital 1TB, 5400RPM, 64MB, SATA3


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
De ce se blocheaza un laptop, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Daca De ce se blocheaza un laptop ti-a fost de ajutor, ne poti multumi prin aceste butoane:
Vezi Termeni si conditii de utilizare
descarca acum De ce se blocheaza un laptop, download De ce se blocheaza un laptop, download De ce se blocheaza un laptop gratis, downloadare De ce se blocheaza un laptop gratis, descarcare De ce se blocheaza un laptop, de unde descarc De ce se blocheaza un laptop, cum descarc De ce se blocheaza un laptop, unde gasesc De ce se blocheaza un laptop, cum descarc De ce se blocheaza un laptop, cum downloadez De ce se blocheaza un laptop, vreau sa descarc De ce se blocheaza un laptop, De ce se blocheaza un laptop pentru windows,

Lasa parerea ta

© 2012 Software Portal · Aboneaza-te:PostariComentarii | Motoare de cautare populare: Google - MSN - Yahoo Versiunea pentru mobil