English | Deutsch | Italiano

You Are Here: Home » Playere » Bs.Player pentru Android

Bs Player este acum un player adapat bine sistemului de operare Android, toate functiile acestui program sunt active si in aplicatia pentru android. Totul inclusiv cautarea automata a subtitrarilor online, schimbarea caracterelor, personalizare subtitrare: font, culoare, marime. Suporta HW si SW adica acceleratie hardware sau software pentru renderul vide. Codecurile la fel, si le ia singur de pe net, functionand cu orice fel de format video.

Incercati-l si vedeti, aceasta este o varianta free care va implementa o mica reclama in meniul programelului, aplicatia full se poate achizitiona din Google Play.

Va rugam sa comentati aplicatia aici pentru a ajuta oamenii sa vada ca functioneaza sau daca nu functioneaza pentru dvs.
Multumim, ai vostri 32biti.com

Publicitate

Informatii

Linkuri sponsorizateSistem de operare: Android

Licenta: Free

Versiunea curenta: 1.4

Marime fisier: 5.92 MB

Numar de descarcari: 100
Descarca aplicatia

Linkul de descarcare se afla in stanga acestui text!
Nu pot descarca


 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Bs.Player pentru Android, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Daca Bs.Player pentru Android ti-a fost de ajutor, ne poti multumi prin aceste butoane:
Vezi Termeni si conditii de utilizare
descarca acum Bs.Player pentru Android, download Bs.Player pentru Android, download Bs.Player pentru Android gratis, downloadare Bs.Player pentru Android gratis, descarcare Bs.Player pentru Android, de unde descarc Bs.Player pentru Android, cum descarc Bs.Player pentru Android, unde gasesc Bs.Player pentru Android, cum descarc Bs.Player pentru Android, cum downloadez Bs.Player pentru Android, vreau sa descarc Bs.Player pentru Android, Bs.Player pentru Android pentru windows,

Lasa parerea ta

© 2012 Software Portal · Aboneaza-te:PostariComentarii | Motoare de cautare populare: Google - MSN - Yahoo Versiunea pentru mobil