English | Deutsch | Italiano

You Are Here: Home » MMORPG » 4 Story Romania

In 4Story exista doua regate Iberiene inamice: Derion și Valorian. Alege pentru care regat ai vrea sa lupti. Ca si unul din sustinatorii sai vei participa în lupte fantastice pentru a mentine pacea prin tara si sa ajuti la dezvaluirea secretelor sale legendare. Soarta tarii e în mâinile tale. Descopera lumea 4Story si ia parte la acest joc de roluri senzational cu un sistem de luptă inteligent si misiuni fascinante. Calatoreste in timp, descopera teritorii necunoscute si maiestreste diferite provocari.

Questuri
Questurile sunt sarcini care trebuie sa le termini in joc. Questurile numeroase care oferă o varietate de provocari fac acest joc distractiv si captivant de jucat.
Prezentarea audiovizuală a caracterului iti procura o atmosfera unica si captivanta.

Instante
Instantele sunt zone inchise care sunt rezervate pentru momente specifice pentru grupuri de jucatori individuale, pentru ca jucatorii sa nu se deranjeze intre ei. Te asteapta pericole in special riscante in temnite, de aceea vei fii recompensat cu obiecte fantastice si aventuri inselatoare. Cunoaste-ti limitele si descopera rasuciri complet noi in povestea ta eroica!

Cuceriri
Lupta impotriva altor jucatori in batalii si ia parte la razboaie zilnice de cucerire. Ajuta la capturarea noilor teritorii pentru oamenii tai si ss-i aperi impotriva atacatorilor! Doar castigatorii vor fi recompensati si vor primi acces la sate noi, misiuni noi si comercianti speciali.

Grupuri
In 4Story nu trebuie sa te duci la lupta singur, de asemenea poti intra in lupta cu grupuri de pana la 49 de jucatori. S.C.S.T-ul (Sistemul de comandă strategic în timp real) iti permite oportunitaţi la strategii inimaginabile. Accepta comenzile diferitilor lideri ai grupurilor si fii cu ochii pe lupta printr-o interfata speciala.

Factiuni
Exista 2 factiuni in joc: - Valorian; un regat de mercenari condus de un fost soldat si istoric. Valorienii sunt o putere militara.
- Derion; un regat al magiei si cercetarii, condusa de un fost prim ministru al Iberiei. In ciuda oraselor sale armonioase si peisajelor unice, aceasta tara e tot marcata de razboi.

Rase
Iberia este populata de 3 rase:
- Oamenii sunt flexibil si rapizi fizic. In plus sunt de asemenea inteligenti si stiu cum sa folosească tehnologia.
- Felinele sunt creaturi puternice si perseverente. Sunt apropiate de natura si sunt luptatori excelenti in lupta corp la corp.
- Zanele, de asemenea cunoscute ca si Mirhur, se remarca datorita puterii lor mentale si abilitatile lor magice.

Clase
Fiecara caracter este un membru al urmatoarelor clase:
- Razboinicii sunt puternici fizic şi experti al atacului si apararii. Pot purta armuri grele si arme cu lovituri devastatoare.
- Umblatorii nocturni sunt luptatori rapizi si periculosi in lupta corp la corp, care se pot ascunde in intuneric si pot lovi cu o viteza fulgeratoare.
- Arcasii sunt luptatori cu precizie de la distanta care stiu cum sa foloseasca arcul si sageata. Dar stiu de asemenea si sa se apere in lupta corp la corp.
- Magicienii sunt vrajitori puternici care poseda darul de a controla elementele. Nu poarta armura si in pincipiu se lupta de la distanta.
- Preotii sunt vindecatori si protectori ai aliatilor, dar de asemenea reprezinta un pericol inamicilor sai. Ei nu poarta armura, dar folosesc vergele, baghete magice si scuturi magice.
- Evocatorii pot deschide portale care duc catre alte dimensiunisi pot controla creaturi oribile. Aceasta le permite sa folosească abilitatile altor creaturi. Ca si protecţie poarta armură de piele.

Performanță și download

Spațiul insuficient pe placa video poate duce la convulsii ale imaginii. Configurează setările jocului pentru a evita probleme ca aceasta. Dacă joci folosind cerințele minime ale sistemului, nu uita să verifici setările grafice sub \"sistem\" în meniu.

Dacă mai multe persoane descarcă jocul în același timp, descărcarea poate dura mai mult. Dacă acesta este cazul, te rugam sa fii răbdător.

Instalare
Important (Windows Vista): Instalează și rulează jocul cu drepturi de administrator, atât în timpul cât și după instalare!
Cerințe minime
Sistem de operare Windows 2000/XP/Vista
CPU Pentium4 1.6GHz
RAM 512 Mb
Placă video GeForce4 MX440 64Mb
Versiune DirectX DirectX 9.0c
Hard disc 2GB sau mai mult

Publicitate

Informatii

Linkuri sponsorizateSistem de operare: Windows

Licenta: FreeToPlay

Versiunea curenta: 1.1

Marime fisier:

Numar de descarcari: 88
Descarca aplicatia

Linkul de descarcare se afla in stanga acestui text!
Nu pot descarca


Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.4/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
4 Story Romania, 8.4 out of 10 based on 8 ratings
Daca 4 Story Romania ti-a fost de ajutor, ne poti multumi prin aceste butoane:
Vezi Termeni si conditii de utilizare
descarca acum 4 Story Romania, download 4 Story Romania, download 4 Story Romania gratis, downloadare 4 Story Romania gratis, descarcare 4 Story Romania, de unde descarc 4 Story Romania, cum descarc 4 Story Romania, unde gasesc 4 Story Romania, cum descarc 4 Story Romania, cum downloadez 4 Story Romania, vreau sa descarc 4 Story Romania, 4 Story Romania pentru windows,

Lasa parerea ta

© 2012 Software Portal · Aboneaza-te:PostariComentarii | Motoare de cautare populare: Google - MSN - Yahoo Versiunea pentru mobil